Avondvierdaagse Start paginaSeizoen 2007

Start
Omhoog
Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Ingezonden
Routes 2007

Nadat er een ware donderbui de eerste avond bijna letterlijk verknalde ging uiteindelijk de 7e vernieuwde editie van de avondvierdaagse van Alblasserdam van start. Dit jaar voor het eerst met meer dan 1000 lopers, waaronder 5 groepen. DJ Sander praatte iedereen moed in en zorgde voor swingende muziek, zodat iedereen goed gemutst kon vertrekken.

De krentenbollen van bakkerij SoetemanDag 1 - De deelnemers kregen bij vertrek een rode SNS-rugzak en onderweg was er een krentenbol (Aangeboden van Banketbakkerij Soeteman en Cees den Breejen) met limonade (Mac Donalds). Gelukkig zat het weer mee en bleef het de gehele avond nog droog.

Dag 2 - Vandaag zaten de weergoden de organisatie mee. Een lekker zonnetje begeleidde de deelnemers de gehele avond. Nu was het Drentse hof de locatie waar de deelnemers een snoepje (aangeboden door Garage Wensveen) + limonade (Mac Donalds) kregen.

De koeken van bekkerij PrinsDag 3 - Wederom een lekker zonnetje, dus iedereen ging met goede moed op weg. Het rustpunt was dit keer voor de 2,5 km en de 5 km op de Vijverhof, met koeken van bakker Prins en Capri-sonne drankje van het Kaasmes uit het Makado.

Dag 4 - De slotdag. Het zit er bijna op. De lopers kwamen allen tezamen op het sportpark Molenzicht  om vervolgens gezamenlijk het laatste stuk te lopen naar het Raadhuisplein voor het ophalen van de medailles. Dit laatste onder begeleiding van Fanfare De Valse Noten, Feestorkest De Vrolijke Noot en showband Sandido.