Avondvierdaagse Start paginaSeizoen 2008

Start
Omhoog
Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Ingezonden

Het Raadhuisplein vol met deelnemers aan de 8e vernieuwde editie van de avondvierdaagse

16 juni was de eerste dag van de 8e vernieuwde editie van de avondvierdaagse van Alblasserdam. Onder begeleiding van een lekker zonnetje konden de deelnemers hun posities innemen voor de te lopen afstanden. Evenals vorig jaar werden de deelnemers met de inmiddels traditionele toeter (uiteraard een oranje exemplaar) losgelaten op de Alblasserdamse wegen (de 10 km wandelaars gingen zelfs buiten de grenzen van Alblasserdam)

DAG 1 - Vooraf werden de aanwezigen op het raadhuisplein vermaakt door een breakdance act op het bordes van het gemeentehuis. Bij inschrijving ontvingen de deelnemers een SNS pet en onderweg werden er hamburgersnoepjes van de Wipmolen uitgedeeld. Op zo'n eerste dag gaat het allemaal nog makkelijk.

Die pet past ons allemaal - klik voor meer foto's

DAG 2 - Wederom was het schitterend weer. Thema van de avond was uiteraard oranje. Nou daar is gevolg aan gegeven. Het was bijna klein Zwitserland. Bakker Prins verblijdde de deelnemers deze avond op een overheerlijk koekje.

Klik voor meer foto's

DAG 3 - We zijn op de helft. Nog even volhouden dus. Bij de uitdeelpost (Drentse Hof) werden dit keer eierkoeken van Bakkerij De Heer uitgedeeld met drinken van Bas van der Heijden en Sjaak Wols van het Kaasmes in het Makado

Dag 3

DAG 4 - Ik weet niet waar ze het aan te danken hebben, maar weer was het weer perfect op de slotdag. Evenals vorige keren werden de lopers na het afleggen van de benodigde kilometers opgevangen op het Sportpark Molenzicht, waarna het in defilé onder politiebegeleiding naar de finish ging. De lopers werden bij het laatste stuk begeleid door Fanfare De Valse Noten, Feestorkest De Vrolijke Noot en showband Sandido. Tevens was er een spandoeken wedstrijd verbonden aan deze laatste dag. Al met al een gezellige boel. Lopers, vrijwilligers, politie, EHBO en sponsors bedankt voor het welslagen van dit evenement.

De slotdag - klik voor meer foto's